Hoe verkoop ik mijn training?

boekHet is een tijdje stil geweest, maar dat was dan ook met een reden: ik heb een heus ebook geschreven. Het boek draagt de titel “Hoe verkoop ik mijn training? ” en is bedoeld om zelfstandige trainers en coaches ideeën te geven over de verschillende mogelijkheden die ze hebben om hun trainingen in de markt te zetten.

Het is dan ook absoluut niet bedoeld als leidraad of stappenplan en al helemaal niet als een verkooptraining in boekvorm. Het beschrijft de werkwijze die ik zelf in de praktijk breng en heb gebracht. Aangevuld met de achtergronden en ervaringen, zodat dit boek je op ideeën kan brengen. Het beschrijft zaken als het definiëren van je product, inzet van sociale media, het schrijven van offertes en natuurlijk het verkopen op basis van advies en creativiteit. Bij alles is het uitgangspunt, dat jouw werkwijze goed is. En net als iedereen moet je af en toe evalueren om te kijken of je er iets aan kunt verbeteren. En juist daar kan dit ebook van grote waarde zijn.

Hoewel het geschreven is vanuit het oogpunt van de verkoop van trainingen kunnen de beschreven punten ook interessant zijn voor iemand die een andere zakelijke dienst aanbiedt (al dan niet als ZZP’er).

Wil je het boek bestellen? Ga dan naar: www.hoeverkoopikmijntraining.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s