We hebben wat te vieren!

IntakePortal is nu een jaar op de markt en dat willen we vieren! In dit jaar hebben we leuke klanten mogen verwelkomen, zijn we inmiddels in drie landen actief en breiden we de toepassingen steeds verder uit. Ook zijn we blij met de maatwerkoplossingen die we hebben kunnen bieden aan onze klanten. Het blijft ontzettend leuk om samen met klanten te werken aan hun dienstverlening en oplossingen te kunnen bieden die hen verder helpen.

IntakePortal wordt op dit moment ingezet voor evaluaties van trainingen, scans, persoonlijkheids-, leiderschaps- en taaltesten, etc.

En omdat we nu een jaar actief zijn, willen we iedereen de kans bieden om ook kennis te maken met onze mogelijkheden. We bieden aan om IntakePortal 6 maanden gratis uit te proberen, onbeperkt! En zie je het niet zitten om de testen zelf in te voeren? Dan doen wij dat voor je voor slechts €150 per test.

Wil je meer weten over deze actie en of het iets voor je is? We sturen je graag meer informatie over de voorwaarden. Je kunt je aanmelden via http://intakeportal.com/infoaanvraag.html

Wil je eerst meer weten over de standaard mogelijkheden van IntakePortal, neem dan een kijkje op onze website: http://intakeportal.com/diensten.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s